Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Livaja-Araujo

Αποτέλεσμα εικόνας για λογια λιβαγια αραουχο


Η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο δεν έχει… τρελάνει μόνο τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και μερικούς από τους παίκτες της!

Ένας συγκλονιστικός διάλογος υπήρξε ανάμεσα στον Μάρκο Λιβάγια και τον Σέρχιο Αραούχο λίγο μετά την ολοκλήρωση της επιστροφής του Αργεντινού στην Ένωση. Την ώρα που ο Αραούχο βρισκόταν στα γραφεία της «Ένωσης» για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της επιστροφής του, «έσκασε» η πρόταση της ΣΠΑΛ για τον Λιβάγια.

Ο «Τσίνο» που ανυπομονούσε να επιστρέψει και να βρεθεί ξανά με τον Κροάτη άσο έμαθε από πρώτο χέρι ότι η πρόταση απορρίφθηκε.

Ωστόσο, όπως γράφει η «ΩΡΑ», ο Αραούχο ήθελε να μιλήσει ο ίδιος με τον Λιβάγια. Κάτι που έγινε με βιντεοκλήση με τον Κροάτη να του λέει χαρακτηριστικά: «Που να πάω αδελφέ μου, τώρα που γύρισες εσύ».

Διαβάζω αυτά που γράφουν, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά. Ο Ολιβέιρα είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ο Αραούχο είναι κάτι σαν αδερφός μου, έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά στο γήπεδο. Φυσικά και θα ήθελα να τον έχω συμπαίκτη, αυτό εννοείται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΕΚ: 96 χρόνια ζωής και μνήμης για την προσφυγιά

Τα 96 χρόνια έκλεισε χθες ο μεγαλύτερος και πιο τίμιος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας. 96 χρόνια ένδοξης ιστορίας. "Η ομάδα που γεννή...