Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Dmytro Chygrynskiy

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιγκρινσκι αεκ κεφαλια


Ο Ντμίτρο Ανατολίγιοβιτς Τσιγκρίνσκι  είναι Ουκρανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στη Σούπερ Λίγκα, για την ΑΕΚ Αθηνών. Είναι, επίσης, πτυχιούχος σχολής καλών τεχνών.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία αγωνίστηκε για 12 σεζόν μεταξύ 2002 και 2015. Στη ουκρανική ομάδα γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, κερδίζοντας πρωταθλήματα, κύπελλα και σούπερ καπ, καθώς και ένα UEFA, το 2009. Μεταξύ 2009 και 2010 αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα.


Από το 2002 έως και σήμερα έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας της χώρας, ενώ από το 2006 είναι μέλος της Εθνικών των Ανδρών. Το 2011 αγωνίστηκε τελευταία φορά, πραγματοποιώντας σχεδόν 30 εμφανίσεις. Υπήρξε μέλος της Εθνική Ουκρανίας στο Μουντιάλ του 2006, αλλά λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε.

1 σχόλιο:

  1. Στέλλα πολύ ωραία εργασία και ειδικά το φόντο. Βλέπω πως έχεις βάλει πολλές ετικές και πολλές και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις. Μονό κάποια νούμερα νομίζω πως σου έχουν ξεφύγει και θα προτιμούσα σε λίγα σημεία να είχες αλλάξει το κείμενο και να είχες βάλει κάτι δικό σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΕΚ: 96 χρόνια ζωής και μνήμης για την προσφυγιά

Τα 96 χρόνια έκλεισε χθες ο μεγαλύτερος και πιο τίμιος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας. 96 χρόνια ένδοξης ιστορίας. "Η ομάδα που γεννή...